onsdag 27 april 2011

Pelargoner och lite annat

Det har gått snabbt men nu är jag definitivt fast i pelargonträsket. Jag vet inte vad som hände, men de blev fler och fler. Nu är de så många att jag inte har plats för alla i mina fönster (och vi har en hel del fönster i huset). Häromveckan passerade de över 100 st namnsorter. Nu har jag bestämt mig för att försöka behärska mig - de får inte bli fler än så här! Jo, en Freda Warden måste jag bara ha. Tyvärr är vårt internet inte det piggaste så det blir inga bilder just nu, kanske senare.

Växthuset är nästan färdigt! Just nu håller jag på att snickra på dörrarna. Sedan ska det målas färdigt på utsidan, de automatiska fönsteröppnarna ska skruvas fast, hyllor ska upp på väggen ovanför planteringsbänkarna och en dropplåt ska monteras ovanför muren på utsidan. Nästa sommar kanske vi lägger in tegelgolv istället för betonggolv för att ännu mer få den där gammaldags känslan.

Hundarna stormtrivs ute nu när de kan ligga och sola, gå och strosa i trädgården och mysa i största allmänhet. Ibland far de iväg efter en ekorre eller några rådjur, men de ger alltid upp snabbt och kommer tillbaka som tur är. Elliot har fått för sig att grannarna är ena skumma typer som måste skällas på VARJE gång de visar sig (vi har ju bara bott i huset i drygt 1,5 år). Pinsamt.

2 kommentarer:

  1. Jag har också en stark dragning åt pelargonier, de är så personliga och har sån karaktär. Men jag har långt ifrån så många som du;)

    SvaraRadera
  2. Såg nu att jag visst publicerade kommentaren på ett mycket gammalt inlägg, haha, men jag antar att du ser det i alla fall och det gäller alltså nutid. ;P

    Amanda (igen)

    SvaraRadera